ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Koh Lipe

Publicerad 2018-03-05 15:53:13 i Resor och utflykter,

Lite mer från vår semester, efter Koh Mook åkte vi bår till Koh Lipe. Det var fjärde gången för oss på Koh Lipe. En liten ö, många turister och antalet ökar för varje år som går. Men vi gillar Koh Lipe dock kände vi alla att det hade räckt med 1 vecka där. Det är lite för mycket av allt, men ändå en härlig ö. 

(null)
Poolen på Sita Beach and Resort

Efter några dagar ensamma på Koh Lipe kom Ing-Marie och Ulf och dagen efter deras ankomst kom våra danska vänner Sanne, Christian, Nikolaj, Sinus och Eigil. Vi hade en vecka tillsammans och barnen lekte för fullt. Det blir en lugnare semester för oss föräldrar när barnen har sina kompisar att leka med.
(null)

På kvällarna gick vi till Walking street och åt, en kväll stannade vi vid en bar på stranden eftersom barnen ville se eldshow! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Havet på Koh Lipe är så klart och fint, man kan snorkla direkt från hotellets strand.
(null)

En dag var Papporna ute och dök med de äldre barnen det vill säga Emelia, Nikolaj, Julius och Sinus. Det var premiär för Julius han var lite pirrig, det var Emelias andra dyk och hon kände sig så stolt. Dyket gick bra, barnen dök med en engelsk instruktör. 

Det var lite från Lipe!

Kommentarer

Postat av: Mormor

Publicerad 2018-03-19 08:55:32

Fantastiska bilder ser underbart ut ❤️

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela