ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Morsdag

Publicerad 2016-05-29 15:53:41 i Allmänt,

Idag blev jag uppvaktad med blommor och teckningar av barnen! Wilmer tyckte det passa bra att fira morsdag med lite feber......


Grattis alla mammor och ett extra stort grattis till min älskade mamma du är bäst och ställer alltid upp för mig, Andreas och barnen.vi älskar dig!
Kram

Första besöket i Tianjin city

Publicerad 2016-05-28 15:21:22 i , Resor och utflykter ,

Idag kl 9:30 hämtade vår chaufför oss för dagens utflykt. Vi åkte in till Tianjin för ett besök på ett vetenskap och teknik museum. 


Det var ett roligt besök och vi fick testa på en massa olika saker. Min absoluta favorit grej ett spel där man var en spermie som tävla mot en annan spermie målet var såklart ägget!
En liten akupunktur hörna fanns också

Vår goa chaufför


När vi var klara åkte vi till Italian style street. Det är ett litet område som påminner om Europa det finns flera western restauranger.

Vi valde en tysk restaurang, maten var god, vi delade på ett stort grillspett (Julius åt pasta).
Vi avslutade med glass och ett besök på det lilla torget med fontänen i mitten!


Vi var hemma vad 17;30 då ville barnen börja med sitt lilla experiment som de köpte på museet. Det var en liten vulkan och genom att blanda bakpulver, citronsyra och vatten så skapade man lava. Roligt men kladdigt.Nu har vi haft en lugn kväll hemma, Wilmer har varit skrikig nu på kvällenvi misstänker öroninflammation men vi får se hur natten går och hur han mår, annars blir det ett besök hos dr imorgon.


Kram från oss

Cykel

Publicerad 2016-05-24 14:16:23 i Barnen, Emelia, Julius, Wilmer,

Vi har i flera omgångar försökt lära Julius och cykla men han har inte velat, han har hellre tagit sparkcykel eller velat spela fotboll. Men nu har vi börjat igen och nu börjar han knäcka koden. Vilket både han och vi tycker är roligt. Idag cyklade han själv och jag fick en mammatår i ögat! Så nu är det bara att fortsätta öva! 
Krammm🚴

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela