ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Behaiparken i Beijing

Publicerad 2017-03-27 04:11:45 i Resor och utflykter,

För några veckor sedan var i Beijing med Kenneth, lördagen spenderades på Pärlmarknaden och shopping.


På söndagen åkte vi till Behaipark som tidigare var en del av Den förbjudna staden, parken var fin och vädret skönt. 

Den vita byggnaden är "The white Dagoba" det var tydligen endel trappor upp men det var det värt enligt familjen, jag fick stanna kvar där nere med Wilmer och vagnen.

Dock missade vi en stor vägg med nio drakar som tillverkades år 1756 under Qing Dynasty den skall visst vara enorm så det får bli ytterligare ett besök till denna parken.

Kram

Dagarna går fort!

Publicerad 2017-03-09 15:25:54 i Allmänt,

Imorgon är det fredag igen, härligt fredag är min favo dag.

Jag och svärfar har hunnit med mycket denna veckan. Vi har varit på massage, ätit lunch ute varje dag, handlat skor, promenerat mm. 
Wilmer har börjat ställa sig upp mot möbler, det är vingligt och svajigt men han tycker det är super roligt. Jag blir så nervös tror han skall ramla hela tiden. 

Idag har vi haft underbart väder, blå himmel, sol och bra luft! 

På lördag tar vi tåget till Beijing och turistar.

Kram

Tanggu forest park

Publicerad 2017-03-07 09:01:59 i Allmänt, Resor och utflykter,

Igår hade barnen studiedag och vi besökte Tanggu forest park. Det var första gången för oss, parken var stor och hade en bra lekplats. Parken kommer nog bli fantastiskt vacker om några veckor när det börjar bli grönt. Vi väntar ju på regnet, det regnade senast här någon gång i october senast och vad jag har förstått så kommer regnet i april. Det kommer definitivt bli fler besök hit, det var den första riktiga lekplatsen vi varit på här i Kina.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela