ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Wilmer 2 år

Publicerad 2018-03-19 04:42:23 i Barnen, Emelia, Julius, Wilmer,

Vår älskade Wilmer har hunnit fylla 2 år. Detta året hade han kalas, han fick så många fina presenter. Tack även till er som grattade från Sverige, jag blir glad att ni kommer ihåg även fast vi bor på andra sidan jorden.

(null)

Kram

Koh Bulone

Publicerad 2018-03-19 04:36:34 i Resor och utflykter,

Sista stoppet på bår semester var Koh Bulone, ca 1 timme med speed boat från Koh Lipe.

(null)

Vilken fantastisk ö, lugnt och så vackert. Vi bodde i enklare bungalows på Koh Bulone Resort. Vi hade en familje bungalow med 2 rum och AC. Mitt på dagen fanns ingen elektricitet. Stranden var så fin och även här kunde vi snorkla dock en bit ut.
(null)

En dag såg vi en jättestor ödla ca 1,5m. 
Dålig bild men man ser lite av den i alla fall.
(null)

Ca 15min från vårt hotell låg en italiensk restaurang som serverade god pizza och pasta. Vi gick hit en kväll genom djungel, det var så mycket mygg jag och Emelia kom hem prickiga. Men maten var så god så det var värt det.
(null)

(null)
Wilmer mumsar nutella.

(null)

Den stora gräshoppan landade i Julius hår!

(null)

Vi återvänder gärna hit igen, 4 nötter var lagom länge att vara här.

Sista inlägget från vår semester.

Koh Lipe

Publicerad 2018-03-05 15:53:13 i Resor och utflykter,

Lite mer från vår semester, efter Koh Mook åkte vi bår till Koh Lipe. Det var fjärde gången för oss på Koh Lipe. En liten ö, många turister och antalet ökar för varje år som går. Men vi gillar Koh Lipe dock kände vi alla att det hade räckt med 1 vecka där. Det är lite för mycket av allt, men ändå en härlig ö. 

(null)
Poolen på Sita Beach and Resort

Efter några dagar ensamma på Koh Lipe kom Ing-Marie och Ulf och dagen efter deras ankomst kom våra danska vänner Sanne, Christian, Nikolaj, Sinus och Eigil. Vi hade en vecka tillsammans och barnen lekte för fullt. Det blir en lugnare semester för oss föräldrar när barnen har sina kompisar att leka med.
(null)

På kvällarna gick vi till Walking street och åt, en kväll stannade vi vid en bar på stranden eftersom barnen ville se eldshow! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Havet på Koh Lipe är så klart och fint, man kan snorkla direkt från hotellets strand.
(null)

En dag var Papporna ute och dök med de äldre barnen det vill säga Emelia, Nikolaj, Julius och Sinus. Det var premiär för Julius han var lite pirrig, det var Emelias andra dyk och hon kände sig så stolt. Dyket gick bra, barnen dök med en engelsk instruktör. 

Det var lite från Lipe!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela