ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Julius 7 år

Publicerad 2017-01-17 14:36:48 i Allmänt,

Idag fyller Julius 7 år. Vi väckte honom. med sång och paket, sedan blev det frukost. På skolan blev Julius firad hans klasskompisar sjung för honom, hans lärare Ms Bowler sa att han va stolt och lite generad. Julius bjöd på chokladbollar som var mycket uppskattat. 

På kvällen firade vi honom tillsammans med Andres kollegor, vi bjöd på pizza från Jonnys och kladdkaka. Nu sover alla barnen och Andreas tar en öl med kollegorna. Jag ligger i soffan och tar det lugnt. Julius somna snabbt och var nöjd med sin dag. Tänk vad tiden går fort, han är redan 7 år, i land vill man bara kunna stoppa tiden. Men det gäller att njuta och ta vara på tiden tillsammans.

Kram från oss🎉

Barnkalas

Publicerad 2017-01-16 13:50:31 i Allmänt, Barnen, Emelia, Julius, Wilmer,

I söndags hade Julius barnkalas tillsammans med Sinus och Nikolaj från Danmark. Vi hade fått lånat gymnastiksalen och kafeterian på skolan. Barnen hade nerf gun battle och hinderbana. Vi bjöd på pizzabullar och en dansk variant på korv och bröd. Självklart blev det tårta också. Julius var jätte nöjd med dagen och det var väldigt skönt att kunna vara i skolan. Imorgon fyller Julius år och innan han gick och lade sig fråga han om vi kommer och sjunger imorgon. Emelia har gjort chokladbollar som Julius skall bjuda sin klass på imorgon. 
Imorgon är det vuxen kalas vi har bjudit hit Andreas arbetskamrater, vi gör det enkelt för oss och köper pizza, och jag tänkte göra kladdkaka. 

Kram

Sjukstuga...

Publicerad 2017-01-12 13:00:47 i Allmänt, Familjen,

Måste få gnälla lite, vi har varit sjuka till och från sedan vi kom tillbaks till Kina. Jobbigast av allt är att det är magsjuka som gått, det är bara Andreas som klarat sig dock vaknade han med feber och förkylning idag. Vi har en vecka på oss att bli friska innan vi åker på semester. Sen vore det också väldigt trevligt om vi alla är friska på söndag då Julius skall ha barn kalas och på tisdag när han fyller 7år.

Emelia har ett skolprojekt hon skall beskriva och ta bilder på sin omgivning och bland annat skall hon beskriva sin familj och här är bilden:Krammmm

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela