ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Barnkalas

Publicerad 2016-10-31 09:00:00 i Barnen, Emelia, Julius, Wilmer,

Julius klasskompis Adam fyllde 6år så Julius var bjuden på barnkalas. Kalaset var roligt det fanns en hoppborg, massa god mat och ett underbart väder. Så jag satt i solen drack kaffe och lapa sol.

Kram

Halloween

Publicerad 2016-10-30 07:54:14 i Barnen, Emelia, Julius, Wilmer, Familjen,

Nu har vi firat Halloween i 2 dagar, i fredags var det i skolan och på Amerikanska klubben och igår var det firande här hemma i Warner Garden. Emelia var utklädd till Häxa och Julius Vampyr.

Jag och Wilmer var med Julius en timme i hans klass och firade. De pyzzlade och hade en dounuts tävling. Julius vann tydligen priset för coolaste kostym på lågstadiet.

På fredagskvällen åkte vi till Amerikanska klubben där det fanns spöktur och spökbio för barnen. Vi åt och hade trevligt men jag trodde nog det skulle vara lite mer amerikanskt. Emelia tog lite bilder.

Igår gjorde vi i ordning pumparna här hemma eller Jack O-lantern som pumplyktor heter enligt barnen.

På kvällen var det dags för trick and treat här i Warner Garden det var ca 70 barn! Förutom oss som bor här kom folk med sina bilar och tält som var utsmyckade. Två intensiva timmar men barnen var super nöjda.

Så nu är halloween slut för i år även fast jag tror att det är i morgon måndag det är halloween på riktigt. Men vi kör på en helt vanlig måndag här istället.
Kram

Hebin park

Publicerad 2016-10-30 04:23:00 i Familjen, Resor och utflykter,

Förra söndagen åkte vi taxi till Hebin Park, en stor park med ett litet tivoli, man kunde hyra båt och självklart promenera. Vädret var kanon och vi åt lite lunch från gatukök.

Hit kommer vi åka igen tog bara 15min i taxi och vi har en stor del av parken kvar att upptäcka.
Kram

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela