ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Andra adventsfika

Publicerad 2016-12-04 14:42:09 i Allmänt,

Idag hade vi andra adventsfika. Vi hade bakat bullar, äppelkaka, chokladkola och cocospraliner. Julius och Andreas gjorde även en nutellapralin men den hann inte bli klar så den får göras klar imorgon. Men Julius tyckte det var väldigt gott att tillverka dessa praliner!

Igår dekorerade barnen pepparkakshusen, det dekorerades i mängder och less is more går inte hem hos barnen Ericson😂. Emelias kompis Nikolaj hjälpte till!

Kram kram

Lite blandat!

Publicerad 2016-12-01 03:10:49 i Allmänt,

Dagarna och veckorna går snabbt nu, och vi har nedräkning till vår hemresa över Jul. Idag är det första advent och barnen har längtat till att få öppna första luckan/julklapp. I år är det första gången barnen får en julklappskalender, så de har längtat lite extra mycket. Vi ser också framåt julkalender i år den verkar mysig och bra.

Detta fina brev har Julius skrivit till skolans rektor, det hänger på hennes kontor.

Igår var luften här verkligen jätte dålig, vi höll oss inne. Idag är luften bättre så det får bli en promenad lite senare.

Ikväll har vi kinesiska lektion, roligt men så svårt. Till helgen skall vi ha adventsfika med vänner och arbetskamrater till Andreas.
Kram

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela