Leverpastej
Något vi saknar här i Kina är gott pålägg, ost tar vi med från Sverige och äts med vördnad, kokt skinka kan vi köpa och har hitta en okej variant här, salami och parmaskinska får vi tag på ibland. Men leverpastej finns ju inte!!! Men då är det tur att Sanne vet hur man gör egen, så idag har jag och Sanne gjort leverpastej. Råvarorna (läs fett och lever) inhandlades hos den Tyska slaktaren här i TEDA. Att göra leverpastej var inte så svårt, men levern luktade inte så gott. När råvarorna är ihop rörda fryser man pastejen sedan när man vill äta tar man fram den och gräddar den i ugnen. Så imorgon kommer vi kunna äta en leverpastej macka med inlagd hemmagjord gurka som Ing-Marie hade med sig. Nästan allt bröd bakar Andreas, vinköper sällan bröd då det bara finns vitt rostbröd. Andteas har blivit grym på att baka.



Smarrigt och lyxigt!