ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Semester

Publicerad 2017-02-15 02:24:18 i Resor och utflykter,

över det Kinesiska nyåret har vi varit i Malaysia/langkawi och Thailand/Koh lipe. Vi har haft en super härlig semester med familjen Lennerås. 

Langkawi blev vi inte överförtjusta, största nackdelen var att just de dagarna vi var där så var det något som stacks i vattnet så det började svida, vilket resulterade i att barnen endast ville bada i poolen. En annan nackdel var att de körde bilar Och motcycklar på stranden vilket gjorde att jag var lite lätt stressad när barnen lekte på stranden. Positivt, fin strandpromenad, fantastisk god indiskmat. Langkawi var billigt både med mat och taxi. Vi ville gärna göra någon utflykt men blev ned röstade av barnen som bara ville bada och inte göra något annat. På den tredje dagen åkte vi färga över till Koh Lipe Thailand, detta gick smidigare än var jag hade föreställt mig, lite kaotiskt när vi skulle fylla i arrivel and departure korten. Men det är en lång och rolig historia som ni får fråga om när vi ses eller fråga Josse! Nästa grej som hände var att vi var tvugna att lämna ifrån oss passen vilket var väldigt obehaglig för min smått nervöse make, efter att alla andra gått på båten kom vi äntligen på också (fråga Andreas varför😂). 

Passen fick vi tillbaka på stranden på Koh Lipe. Eftersom vi kom från Malaysia krävdes turistvisum för Thailand detta ordnades lätt på immigration. 

Här har vi gått av färjan och sitter i en longtail boat påväg in till stranden på Koh Lipe.


Vi bodde för tredje gången på Sita vilket vi tycker är den bästa resorten på bästa stranden. Vi har verkligen haft det skönt bara sol och bad. En dag hyrde vi båt och var ute och snorkla, det roligaste som hände under den turen var när en apa sprang fram till Josse och snodde Malvas mat. Det var en liten dragkamp mellan Josse och apan.

Emelia har även utfört sitt första dyk med tuber det var en mycket stolt och trött dam som kom hem efter en hel dag på havet!

Wilmer har badat som en galning, ätit bra och haft en skön semester.

Vi har alla njutit av värme och bad men framför allt var det väldigt roligt att semestra med våra vänner❤.

Här kommer lite olika bilder:

Kommentarer

Postat av: Mormor

Publicerad 2017-02-15 07:26:21

Sicken kanon semester ni haft . Mycket fina bilder ser så härligt ut 😘Kram

Svar: Vi längtar tillbaks🌞
ericsonsikina.blogg.se

Postat av: Josse

Publicerad 2017-03-08 08:50:42

Å längtar tillbaks, vill bara kunna förflytta mig dit för några dagar! Fick räddat bilderna på min telefon. Kram på er!

Svar: Va bra med bilderna! Ja det hade varit skönt med lite ner semester. Vi har vår här i alla fall. Kram
ericsonsikina.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela