ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Lite blandat

Publicerad 2017-02-22 15:38:41 i Allmänt,

Vi har haft magsjuka på besök här hemma, Skolan ringde mig förra veckan och Julius hade spytt. Han var så dålig fick inte behålla något och på måndagen bestämde vi oss för att åka in med honom. Eftersom han var mycket trött och slö tog vi närmaste sjukhuset. Där ingen pratade engelska men jag hade med mig Yini som tolk, Julius hade åkt på Rotavirus, var intorkad och behövde dropp. På tisdagen blev Wilmer dålig och fick diarré. Men nu mår båda killarna bra, då det är skönt.

Efter att varit inne i flera dagar passade vi på att gå ut när solen sken och luften var bra, Wilmer tyckte det var väldigt roligt att åka rutschkana. 
Wilmer börjar bli stor och kryper runt överallt han är snabb och pillar på allt. Här leker Emelia med honom i hans lekhörna.


Igår kväll började det snö här, det var första snön denna vintern som lade sig och barnen var glada såklart. Imorse fick vi leta fram lite vinterkläder. Julius fröken skickade meddelande till alla att vi skulle packa er vantar. För här är det inte så vanligt att barnen har riktiga "vinterlekskläder".


Påväg till skolan
Julius och hans kompis Harry
Julius och Sinus

Imorse väckte Wilmer Emelia genom att pilla i hennes ansikte och dra i håret. Han tyckte det var dags att gå upp, men tror inte hans syster höll med.

Kram

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2017-02-22 17:25:17

Usch magsjuka är inget kul hoppas ni mår bättre nu! Kram

Svar: Ja vi hatar magsjuka, detta var tredje eller fjärde omgången denna vintern! Kram
ericsonsikina.blogg.se

Postat av: Mormor

Publicerad 2017-02-22 18:10:05

Skönt att alla mår bra nu . Det ser ut som ni får vårväder i Tianjin nu 😘👍

Svar: Jag vi längtar så till våren nu! Kram
ericsonsikina.blogg.se

Postat av: Ingalisa

Publicerad 2017-02-22 20:35:29

Usch då! Skönt ni är bättre - härligt att se killarna.! Har varit i GBG i helgen och träffat barnens farfar. Han räknar ner och längtar efter att snart träffa er i Kina.
Kram från pappas faster Ingalisa

Svar: Va roligt med ett Gbg besök. Barnen längtar till farfars Kina besök. Hoppas allt är bra med er.
ericsonsikina.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela