ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Tillbaks till Kina

Publicerad 2018-01-04 02:17:33 i Allmänt, Barnen, Emelia, Julius, Wilmer, Familjen,

Nu är vi tillbaka i Kina efter en härlig julledighet i Sverige. Vi firade nyår hemma hos våra kinesiska vänner, det blev lyckat och vi hoppade in nyår enligt dansk tradition. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Wilmer vinkar in en taxi!

(null)Bilderna kom i en konstig ordning, blogg- appen är uppdaterad får kolla på det nästa gång.

Barnen har börjat skolan igen, tror båda tycker det var roligt dock var det inget de erkände när jag fråga. Denna veckan har dom inga klubbar så båda slutar kl 15, vilket är skönt. Båda är nu så duktiga på engelska och det innebär att de nu endast har sina engelska klasser när det är kinesiska på schemat.  

Vädret/smoggen här i Kina har varit bra, igår hade vi -6 och blå himmel. Hoppas det fortsätter så. November till februari är de kallaste och smoggigast månaderna här, dock har det varit bättre detta året jämfört med förra året. Jag och Emelia nedräkning till vår Thailandsresa i februari 29 dagar kvar! (hela familjen skall iväg). Då väntar 3 veckor med sol och bad och dykning för alla utom mig och Wilmer! 

Kram och gott nytt år

Kommentarer

Postat av: Mormor

Publicerad 2018-01-04 10:02:36

Tack för mysiga veckor med er här i Sverige o Jonsered . Så himla mycket god mat det ser ut att vara på ert Nyårsfirande puss o kram ❤️

Svar: Tack själva❤️ Ja mycket god mat. Kram
ericsonsikina.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela