ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Halloween 🎃

Publicerad 2017-10-28 16:14:43 i Familjen,

Idag har vi firat Halloween här i Warner Garden. Så roligt vi har haft det, Emelia och Julius har planerat sina kostymer och Emelia har dessutom gjort sin själv. Vi har sminkat oss, tränat på att vara läskiga/roliga. Dessutom har vi gjort i ordning två pumpor. 

Ca 100 barn och vuxna har går runt och frågat trick or treat! De flesta från barnens skola men även en del från övriga TEDA. Vet att det är många som är emot Halloween men för oss är det en rolig grej och framför allt så uppskattar barnen det väldigt mycket. 


Skriv inläggstext 

Barnen gick runt i olika lägenheter, de boende som ville vara med fick anmäla sig så barnen fick direktiv vart de skulle gå, folk kom också med sina bilar och dela ut godis.


Kvällen avslutades på ett hotell i närheten där vi åt en fantastisk buffé och barnen sprang runt och lekte. Vi åt god mat och hade en härlig stund med alla våra vänner här i Kina.

 

På tisdag skall barnen fira Halloween i skolan så då åker kostymerna på igen.

Kram

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela