ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Eco City

Publicerad 2017-08-28 08:07:05 i Allmänt, Familjen,

Förra söndagen blev vi bjudna till eco city ca 20-30min med bil från TEDA. Det var en av cheferna på varvet som bjöd oss på lunch. Innan lunchen var vi i en av många parker i eco city.


När det är varmt ute så ser man ofta männen här Kina med upp rullade tröjor!

Efter promenaden gick vi och åt lunch på en seafood restaurang. Massor av mat och dricka..... fråga svärfar! Han blev dessutom serverad mat hela tiden av sin bordsgranne det är tydligen en vänlighets/artighets grej i Kina.

Efter lunche åkte vi till ett stort hangar fartyg som ryssarna skänkt, hela området är väldigt ryss inspirerat. Tyvärr missade vi stunt showen, men den får vi ta nästa gång.

Dagen avslutades hemma hos chefen och hans familj. Vi gjorde dumplings, efter ett tag fick jag och Maria in tekniken men man såg direkt villa vi hade gjort, men om några år kanske vi lör oss!

Kram

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela