ericsonsikina.blogg.se

En familj frÄn Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen bestÄr av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 Är, Julius 7Är och Wilmer 1,5 Är. Vi kommer att blogga om vÄr vardag, resor och Àventyr. Vi nÄs Àven pÄ karolina.ericson@outlook.com

Halloween 🎃

Publicerad 2017-10-28 16:14:43 i Familjen,

Idag har vi firat Halloween hĂ€r i Warner Garden. SĂ„ roligt vi har haft det, Emelia och Julius har planerat sina kostymer och Emelia har dessutom gjort sin sjĂ€lv. Vi har sminkat oss, trĂ€nat pĂ„ att vara lĂ€skiga/roliga. Dessutom har vi gjort i ordning tvĂ„ pumpor. 

Ca 100 barn och vuxna har gĂ„r runt och frĂ„gat trick or treat! De flesta frĂ„n barnens skola men Ă€ven en del frĂ„n övriga TEDA. Vet att det Ă€r mĂ„nga som Ă€r emot Halloween men för oss Ă€r det en rolig grej och framför allt sĂ„ uppskattar barnen det vĂ€ldigt mycket. 


Skriv inlĂ€ggstext 

Barnen gick runt i olika lÀgenheter, de boende som ville vara med fick anmÀla sig sÄ barnen fick direktiv vart de skulle gÄ, folk kom ocksÄ med sina bilar och dela ut godis.


KvÀllen avslutades pÄ ett hotell i nÀrheten dÀr vi Ät en fantastisk buffé och barnen sprang runt och lekte. Vi Ät god mat och hade en hÀrlig stund med alla vÄra vÀnner hÀr i Kina.

 

PÄ tisdag skall barnen fira Halloween i skolan sÄ dÄ Äker kostymerna pÄ igen.

Kram

Kommentarer

Postat av: Mormor

Publicerad 2017-10-28 22:05:04

Vilket fantastiskt halloween firande ni haft.SĂ„ mĂ„nga fina bilder 😘

Svar: Ja vi hade en riktigt rolig kvÀll!
ericsonsikina.blogg.se

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela