ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Halloween

Publicerad 2016-10-30 07:54:14 i Barnen, Emelia, Julius, Wilmer, Familjen,

Nu har vi firat Halloween i 2 dagar, i fredags var det i skolan och på Amerikanska klubben och igår var det firande här hemma i Warner Garden. Emelia var utklädd till Häxa och Julius Vampyr.

Jag och Wilmer var med Julius en timme i hans klass och firade. De pyzzlade och hade en dounuts tävling. Julius vann tydligen priset för coolaste kostym på lågstadiet.

På fredagskvällen åkte vi till Amerikanska klubben där det fanns spöktur och spökbio för barnen. Vi åt och hade trevligt men jag trodde nog det skulle vara lite mer amerikanskt. Emelia tog lite bilder.

Igår gjorde vi i ordning pumparna här hemma eller Jack O-lantern som pumplyktor heter enligt barnen.

På kvällen var det dags för trick and treat här i Warner Garden det var ca 70 barn! Förutom oss som bor här kom folk med sina bilar och tält som var utsmyckade. Två intensiva timmar men barnen var super nöjda.

Så nu är halloween slut för i år även fast jag tror att det är i morgon måndag det är halloween på riktigt. Men vi kör på en helt vanlig måndag här istället.
Kram

Kommentarer

Postat av: Mormor

Publicerad 2016-10-30 10:15:29

Oj vilket firande och många fina bilder lite skräckinjagande precis som det skall . 💜Puss på er 😘

Svar: Ja vi har firat hårt😂
ericsonsikina.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela