ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på karolina.ericson@outlook.com

Beidaihe

Publicerad 2017-09-18 13:45:40 i Allmänt,

I helgen åkte vi på en mini semester till Beidaihe ca två timmars bilresa från TEDA. Vi var 7 familjer totalt, från Sverige, Danmark, Ukraina/England, Australien, Kina, USA. Vi bodde på ett enklare hotell, som låg jämte stranden. Hotellet hade en egen privat strand vilket är skönt när man är utlänning i Kina. Dagarna spenderas på stranden, 25 grader i vattnet. Fredagen och lördagen var det molnigt men fortfarande varmt och skönt, på söndagen var vädret underbart och himlen blå! 


På kvällarna frossade vi i skaldjur, på lördagen dukades det långbord på gatan för oss 12 vuxna och 17 barn! På kvällarna kunde vi vuxna sitta och prata och ha det trevlig, barnen hade många kompisar att leka med och IPads. Wilmer somnade lagaom till vår mat kom!


Hit kommer vi igen, men nästa gång blir till våren! Nästa resa blir till Hong Kong om 2 veckor då tillsammans med Ing-Marie och Ulf!

Kram

Kommentarer

Postat av: Josse

Publicerad 2017-09-18 18:27:10

Ser härligt ut och kul att åka iväg så många!

Svar: Ja det var verkligen roligt. Kram
ericsonsikina.blogg.se

Postat av: Erik

Publicerad 2017-09-18 23:23:30

Väldigt många mysiga bilder!

Svar: Ja det blev en massa foton. Kram
ericsonsikina.blogg.se

Postat av: Mormor

Publicerad 2017-09-19 21:07:01

Ser ut som ni haft en kanon helg med mat bad o goda vänner .Mysigt 😘

Svar: Ja en skön minisemester. Kram
ericsonsikina.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela