ericsonsikina.blogg.se

En familj från Göteborg som flyttat till Tianjin/TEDA i Kina. Familjen består av pappa Andreas, mamma Karolina, Emelia 9 år, Julius 7år och Wilmer 1,5 år. Vi kommer att blogga om vår vardag, resor och äventyr. Vi nås även på [email protected]

Skolavslutning

Publicerad 2016-06-17 08:30:16 i Barnen, Emelia, Julius, Wilmer,

Då har barnen avslutat sin första termin på TIS (TEDA international school). Vi började med en avslutning i Emelias klass, Ms Bowler Emelias fröken hade gjort ett fantastiskt fint bildspel över året som gått. Därefter delades det ut utmärkelser 2st till varje barn där fröken lyfte fram 2 positiva egenskaper/kunskaper hos varje barn. Det var så roligt att se hur stolta barnen blev!
Ms Bowler och Emelia




Julius kommer att få Ms Bowler som klassföreståndare nästa termin och det känns så bra. Ms Bowler älskar Sverige och Emelia har lärt henne svenska och även givit henne läxa!
På Julius avslutning åt vi pizza och fika. Julius fröken Ms Maureen skall sluta och även flera av Julius kinesiska klasskompisar skall börja på kinesiska skolor till hösten. Så det blir bara ca 6-7 barn kvar i hans klass.



Klassfoto!
Emelia och hennes danske kompis Nikolaj köpte en blomma till deras engelskafröken, mrs Mollem även hon är en fantastisk lärare som Emelia kommer sakna och Julius får ta över.

I slutet av varje får barnen skriftliga omdömen, detta på ett positivt sätt. Julius fick bland annat följande:
Så det känns väldigt skönt i mamma hjärtat så klart!
Sommarlov i Sverige men läxor för båda barnen!

Kommentarer

Postat av: Linnéa

Publicerad 2016-06-17 09:07:08

Det verkar ju som att dom går på en väldigt bra skola! Ha en bra resa hem, så ses vi snart 😀

Svar: Vi är super nöjda med skolan! Kram
ericsonsikina.blogg.se

Postat av: Martin

Publicerad 2016-06-17 10:34:30

Kul o se! Är det skoluniformerna på eller?

Svar: Japp skoluniform!
ericsonsikina.blogg.se

Postat av: Mormor

Publicerad 2016-06-17 11:37:39

Det var så roligt att få vara med på barnens avslutning. Är så imponerad över dessa entusiastiska lärare som sprider så mycket glädje o omtanke runt alla elever. Igår var vi utbjudna med varvet på en jättefin kinesisk restaurang . Så nu har man provat mycket gott från det kinesiska köket tex maneter . Nu är vi på hotellet i Beijing i loungen skall äta lite o sen kl 21.00 blir det fotboll. Imorgon är vi hemma i Jonsered igen.Har haft två fantastiska veckor men saknat Erik så det blir mysigt att träffas . Nästa Kina resa blir till Påsk då åker vi båda två. Stort Tack Fam Ericson för allt och allt jag fått dela med er under mina veckor i Tianjin.

Svar: Vi är så glada att du varit här❤️❤️❤️❤️❤️
ericsonsikina.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela